Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Acțiunea ”Ia copilul cu tine la birou” s-a desfășurat, în premieră, în Legislativ

Acțiunea ”Ia copilul cu tine la birou”

Chișinău, 3 iunie 2019 – Astăzi, Parlamentul a fost un spațiu comun de lucru pentru părinți și copii. Angajații Secretariatului Parlamentului au venit la muncă împreună cu copiii lor. Acțiunea ”Ia copilul cu tine la birou” s-a desfășurat, în premieră, în Legislativ.

Zeci de copii și-au început vacanța mare petrecând ziua împreună cu părinții lor la birou. A fost amenajată o zonă pentru copii, unde cei mici s-au jucat, au discutat, au pictat, au participat la diferite concursuri.

Pentru copii au fost organizate tururi ghidate speciale în clădirea Parlamentului. Au fost încântați să viziteze sala de ședințe plenare, Sala Europei, Muzeul Parlamentului, sala pentru conferințe de presă și sala de regie.

Acțiunea ”Ia copilul cu tine la birou” este desfășurată cu scopul de a împăca viața de familie cu cea profesională. Această experiența va ajuta copiii în alegerea și planificarea timpurie a carierei prin împărtășirea experienței profesionale, stabilirea unor obiective profesionale conștiente și identificarea precoce a abilităților în munca ulterioară.

Acțiunea a fost desfășurată în contextul Zilei internaționale a copiilor. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
10 august 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"