Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Componența delegației Parlamentului la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, aprobată
Chișinău, 12 iunie 2019 - Componența nominală a delegației Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost aprobată în ședința de astăzi a Legislativului. 
 
Potrivit hotărârii, șeful delegației a fost desemnat deputatul Andrei Năstase din partea Fracțiunii ACUM Platforma DA. Membrii delegației sunt deputații Vlad Batrîncea din partea Fracțiunii PSRM, Doina Gherman din partea Fracțiunii PAS Blocul ACUM și un membru urmează a fi delegat de către Fracțiunea PDM.
 
Totodată, în calitate de membri supleanți au fost desemnați parlamentarii Ion Ceban - Fracțiunea PSRM, Inga Grigoriu - Fracțiunea ACUM Platforma DA, Mihail Popșoi - Fracțiunea PAS Blocul ACUM și un membru supleant urmează a fi desemnat de Fracțiunea PDM.
 
Hotărârea a fost votată în unanimitate de către cei 61 de deputați prezenți la ședință și intră în vigoare la data adoptării.
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
5 iulie 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"