Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Zinaida Greceanîi a discutat cu Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA
 11.07.2019 Întrevedere Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului , cu George Kent, Asistent adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA
 
Chișinău, 11 iulie 2019 – Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi s-a întâlnit, astăzi, cu Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, George Kent, aflat în vizită la Chișinău.
 
La întrevedere au participat și Vicepreședinții Legislativului Ion Ceban și Mihail Popșoi, precum și Secretarul general al instituției Adrian Albu.
 
Zinaida Greceanîi a făcut o retrospectivă a evenimentelor social-politice din ultima perioadă și s-a referit la prioritățile agendei parlamentare până la finele sesiunii de vară curente. De asemenea, Președintele Parlamentului a menționat despre acțiunile demarate pentru selectarea judecătorilor la Curtea Constituțională, pentru membrii Comisiei Electorale Centrale și a directorului Centrului Național Anticorupție.
 
Alte subiecte discutate au vizat problema transnistreană, alegerile generale locale din toamna curentă, descentralizarea fiscală și aspecte de stabilitate economică.
 
La rândul său, Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA s-a arătat mulțumit de evoluția evenimentelor după depășirea crizei politice.
 
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"