Visites et informations
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova


La version française du site a été réalisée grâce à l'appui du Programme NORIA de l'Assemblée parlementaire de la Francophonie

Accréditation des journalistes au Parlement

Observator European

Integritatea este Libertate

Parlementarisme en République de Moldavie
Actualité > Communiqués de presse
Communiqués de presse
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei financiarului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei financiarului pentru toți profesioniștii din domeniul administrării finanțelor:

”Stimați lucrători din sistemul financiar, permiteți-mi să vă felicit cu ocazia Zilei financiarului, sărbătorită anual la 15 august. Vreau să mulțumesc tuturor celor care de-a lungul anilor, în pofida perioadelor dificile prin care a trecut țara noastră și sistemul financiar al statului, au rămas să muncească cu dăruire și profesionalism pentru asigurarea stabilității și gestionării eficiente a banilor publici. Apreciez înalt contribuția tuturor angajaților sistemului financiar, care cu multă corectitudine și responsabilitate au asigurat de-a lungul anilor securitatea financiară a țării.
Dragi colegi, cu ocazia zilei noastre profesionale, vă felicit pentru fermitatea și onestitatea cu care gestionați finanțele, fiecare la locul său de muncă. Vă îndemn să nu uitați de înalta responsabilitate pe care o aveți în munca voastră nobilă, indiferent de circumstanțe și de funcția pe care o dețineți. Munca și profesionalismul DVS joacă un rol important în dezvoltarea economiei și creșterea bunăstării oamenilor.
 
Vă mulțumesc pentru contribuția substanțială în promovarea reformelor în domeniul bugetar-fiscal și implementarea unor instrumente noi de planificare și gestionare a finanțelor publice.   

În numele meu și al întregului Parlament, Vă doresc succese și performanțe pentru perfecționarea continua și asigurarea bunei funcționări a sistemului financiar. Nu în ultimul rând vă doresc stabilitate și viziune pentru că de munca DVS depinde dezvoltarea țării noastre.

Să aveți sănătate, pace, condiții bune de muncă și susținere din partea familiei în activitatea DVS”, se arată în mesajul Președintelui Parlamentului. 


Back to all FR
Déclarations
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
lundi 9 décembre 2019
Pentru data selectata, la moment nu este nici o inregistrare FR
Derniers actes législatifs adoptés
 

 Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei
 Parlamentul European
 Adunarea Parlamentara a OSCE
 Adunarea Interparlamentara a CSI
 Adunarea Parlamentara a OCEMN
 Adunarea Parlamentara NATO
 Uniunea Interparlamentara

 old.Parlament.md

 

 Contacte:

Republica Moldova,
MD-2073, m. Chișinău, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 105

E-mail

Fax: 022268491

Tel.: 022820390
        022233229
        022268569

   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe