Визиты и информация
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
 
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Аккредитация журналистов в парламенте 

Европейский обозреватель

Integritatea este Libertate

Парламентаризм в Республике Молдова
Государственные власти и учреждения
Обращения граждан
Актуально > Пресс-релизы
Сообщения для прессы
Deputații au avut întrevederi cu grupul pentru relații cu Moldova al Parlamentului Lituaniei
06.11.2019 Întrevederi cu delegația Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova din cadrul Seimas-ului Republicii Lituania
Chișinău, 6 noiembrie 2019 – Membrii Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova din cadrul Parlamentului (Seimas-ului) Republicii Lituania  au avut întrevederi cu deputații din Parlamentul Republicii Moldova.

Părțile au discutat despre situația social-politică, securitate energetică, dezvoltarea relațiilor interparlamentare și alte teme de actualitate. Delegația lituaniană, condusă de  Jonas Liesys, vicepreședintele Seimasului Republicii Lituania, a salutat reformele demarate în țara noastră și a reiterat sprijinul pentru continuarea acestora.

Delegația Seimasului a avut întrevederi cu Veronica Roșca, președintele Grupului de prietenie Moldova – Lituania din cadrul Parlamentului Republicii Moldova; cu membri ai Comisiei politică externă și integrare europeană, condusă de Iurie Reniță, membri ai Comisiei Economie, buget și finanțe, conduse de cu Igor Munteanu și cu deputați din  Comisia drepturile omului și relații interetnice, condusă de Doina Gherman.
 
Grupul pentru relații interparlamentare cu Moldova din cadrul Seimasului Lituaniei se află, în zilele curente, într-o vizită de lucru la Chișinău. Din delegație mai fac parte Valerijus Simulik, președintele Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova, președintele Comitetului pentru drepturile omului al Seimasului, și Gintaras Vaičekauskas, vicepreședintele Comitetului pentru afaceri europene, membru al Grupului pentru relații interparlamentare cu Moldova.
 
Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova
 
 

Back to all RU
Заявления
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Календарь
Принятые законодательные акты
 
   Разработка веб-страницы Парламента Республики Молдова была проведена благодаря «Программе поддержки демократии», финансируемой Европейским Союзом и осуществляемой Советом Европы