Визиты и информация
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
 
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Аккредитация журналистов в парламенте 

Европейский обозреватель

Integritatea este Libertate

Парламентаризм в Республике Молдова
Государственные власти и учреждения
Обращения граждан
Актуально > Пресс-релизы
Сообщения для прессы
Comisia economie, buget și finanțe a organizat proba interviu pentru candidații la funcția de Director al Consiliului de administrație al ANRE

24.12.2019 Selectarea candidaților admiși la funcția de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică desfășurat de Comisia economie, buget și finanțe

Chișinău, 24 decembrie 2019 - Comisia economie, buget și finanțe a organizat, astăzi, proba interviu pentru candidații la funcția de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale de Reglementare în Energetică (ANRE). 

La proba interviu au participat Violina Șpac și Lilian Barcaru, admiși, pe 11 decembrie curent, la  concursul public pentru funcția de Director al Consiliului de administrație al ANRE. Un al treilea candidat admis - Tudor Braniște - și-a retras candidatura din concursul pentru ocuparea funcției în cauză, invocând motive personale.  

Cei doi candidați și-au prezentat viziunile asupra conceptului de dezvoltare și funcționare a Agenției Naționale de Reglementare în Energetică.

Comisia economie, buget și finanțe urmează să evalueze rezultatele candidaților și să aprobe decizia privind selectarea candidaților la funcția de director ANRE. 

Câștigătorul cu cel mai înalt punctaj va fi propus plenului Parlamentului pentru aprobare.

În conformitate cu art.10 al Legii cu privire la energetică, Directorul Consiliului de administraţie este numit în funcţie de către Parlament, pe bază de concurs. Concursul de selectare a directorului se organizează de către comisia parlamentară de profil şi se desfăşoară în ședință deschisă.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

 

Back to all RU
Заявления
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Календарь
<Сентябрь 2020 г.>
ПнВтСрЧтПтСбВс
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011
18 сентября 2020 г.
На выбранную дату нет ни одной записи
Принятые законодательные акты
 
   Разработка веб-страницы Парламента Республики Молдова была проведена благодаря «Программе поддержки демократии», финансируемой Европейским Союзом и осуществляемой Советом Европы