Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Adrian Lebedinschi, în discuții cu reprezentanții Delegației Uniunii Europene În Republica Moldova

13.02.2020 Întrevederea Președintelui Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Adrian Lebedinshi cu Luciano Scamboiato, ofițer de presă, Delegația UE în RM, și Vilhelm Rundquist, consilier politic, Delegația UE în RM.

Chișinău, 13 octombrie 2020 - Președintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Adrian Lebedinschi a avut o întrevedere cu Atașatul de presă și comunicare a Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Luciano Scambiato Liccardi.

În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte care vizează domeniul mass-media. Reprezentantul Delegației Uniunii Europene a fost informat despre situația la zi a realizării procesului de tranziție la televiziunea digitală și perspectivele finalizării perioadei de tranziție.

Deopotrivă, a fost realizat în schimb de păreri care vizează implementarea prevederilor Codului serviciilor media audiovizuale cu identificarea unor carențe și neconcordanțe. În cadrul întrevederii a fost trecută în revistă activitatea Consiliului Audiovizualului și necesitatea demarării concursului de suplinire a funcțiilor vacante.

În timpul întâlnirii, Adrian Lebedinschi a fost invitat să informeze comunitatea donatorilor de presă, la întâlnirea care va avea loc la mijlocul lunii viitoare, despre tranziția la televiziunea digitală.

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media 


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"