Визиты и информация
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
 
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Аккредитация журналистов в парламенте 

Европейский обозреватель

Integritatea este Libertate

Парламентаризм в Республике Молдова
Государственные власти и учреждения
Обращения граждан
Актуально > Пресс-релизы
Сообщения для прессы
Adrian Lebedinschi, în discuții cu reprezentanții Delegației Uniunii Europene În Republica Moldova

13.02.2020 Întrevederea Președintelui Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Adrian Lebedinshi cu Luciano Scamboiato, ofițer de presă, Delegația UE în RM, și Vilhelm Rundquist, consilier politic, Delegația UE în RM.

Chișinău, 13 octombrie 2020 - Președintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Adrian Lebedinschi a avut o întrevedere cu Atașatul de presă și comunicare a Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Luciano Scambiato Liccardi.

În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte care vizează domeniul mass-media. Reprezentantul Delegației Uniunii Europene a fost informat despre situația la zi a realizării procesului de tranziție la televiziunea digitală și perspectivele finalizării perioadei de tranziție.

Deopotrivă, a fost realizat în schimb de păreri care vizează implementarea prevederilor Codului serviciilor media audiovizuale cu identificarea unor carențe și neconcordanțe. În cadrul întrevederii a fost trecută în revistă activitatea Consiliului Audiovizualului și necesitatea demarării concursului de suplinire a funcțiilor vacante.

În timpul întâlnirii, Adrian Lebedinschi a fost invitat să informeze comunitatea donatorilor de presă, la întâlnirea care va avea loc la mijlocul lunii viitoare, despre tranziția la televiziunea digitală.

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media 


Back to all RU
Заявления
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Календарь
<Октябрь 2020 г.>
ПнВтСрЧтПтСбВс
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
20 октября 2020 г.
На выбранную дату нет ни одной записи
Принятые законодательные акты
 
   Разработка веб-страницы Парламента Республики Молдова была проведена благодаря «Программе поддержки демократии», финансируемой Европейским Союзом и осуществляемой Советом Европы