Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Ştiri
Ştiri
AUDIERI PUBLICE asupra proiectului de lege nr. 36 din 29.03.2019 pentru modificarea unor acte legislative

Comisia juridică, numiri și imunități anunță desfășurarea audierilor publice asupra proiectului de lege nr. 36 din 29.03.2019 pentru modificarea unor acte legislative, inițiativă legislativă a unui grup de deputați.  

Audierile vor avea loc în incinta Parlamentului, et. 9, bir. 915, la data de 22 iulie 2019, ora 14:00.

La eveniment sunt invitați reprezentanții instituțiilor publice, reprezentanții societății civile și alte persoane interesate.

Proiectul de lege și nota informativă la proiect pot fi accesate pe pagina web a Parlamentului Republicii Moldova www.parlament.md

Persoanele care vor participa la acest eveniment urmează pînă pe data de 22 iulie 2019 să confirme participarea la adresa de e-mail: cristina.rotari@parlament.md.

De asemenea, în cazul în care există propuneri argumentate pe marginea acestui proiect de lege, acestea urmează a fi transmise în formă scrisă în adresa Comisiei juridice, numiri și imunități, inclusiv la adresa de e-mail: cristina.rotari @parlament.md, în format doc. 

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la numărul de telefon: (022) 820 524, 060003249 sau la adresa de e-mail: cristina.rotari@parlament.md.

Comisia juridică, numiri și imunități 

 

Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
14 decembrie 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"