Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Observator European

Integritatea este Libertate

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Civil society > Working meetings
Working meetings

În atenția organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova

5/27/2016

Participants:

Ședința grupului de lucru trilateral: Parlament - Guvern - Societatea Civilă

Photos: photo
Agenda

Urmare a ședinței comune de lucru între Parlament, Guvern și Societatea Civilă, care a avut loc pe data de 27 aprilie a.c., s-a instituit un grup de lucru format din reprezentanții Cabinetului Președintelui Parlamentului, Vicepreședintelui Parlamentului, Secretariatului Legislativului, Cabinetul Prim-ministrului și organizațiilor neguvernamentale, care are drept scop eficientizarea  comunicării și cooperării a guvernării cu sectorul asociativ și identificarea celor mai bune practici întru sporirea transparenței activității Legislativului și Executivului prin implicarea sectorului non-profit.

Grupul este deschis pentru toți cei care vor să se implice activ în procesele decizionale, atât la nivel legislativ, cît și executiv.

În acest context, grupul de lucru trilateral se va întruni în ședință de lucru, marți, 31 mai a.c. începând cu orele 15:00, în biroul 508 (clădirea renovată a Parlamentului).

La ședință vor participa Andrian CANDU, Președintele Parlamentului și Liliana PALIHOVICI, Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova.

Doritorii de a participa la lucrările grupului de lucru menționat, sunt rugați să ne comunice până la data de 30 mai a.c., la numărul de telefon 0(22)268 196 sau prin mail dia@parlament.md.

  

 

Direcția informațional-analitică

Declarations
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe